Krater 2013 Gulfood Fuarı’nda – Ocak 2013

Hiç süphesiz ki gıda fuarları pastacılık sektörünün gelişimi ve yeni pazarlara açılmasında büyük bir avantaj yaratıyor. Gıda fuarlarına katılan pastacılık malzemeleri sağlayıcıları üreticilerin ve profesyonel ziyaretçilerin, gıda ve endüstriyel tesis yatırımları için aynı platformda bir araya gelmeleri gelecek yatırım planları açısından geliştirilebilir yönde olmasına olanak tanıyor. Yurtiçi ve yurtdışı gıda fuarlarında katılımcılar ve ziyaretçiler, birincil mevcut ve potansiyel iş ortaklarıyla geniş bir platformda sektörün durumunu değerlendirme, yenilikleri ve fırsatları paylaşma, sektörün gündemini belirleme fırsatı bulacaklardır.

Krater olarak pastacılık sektörünü kapsayan yurtiçi ve yurtdışı çeşitli fuarlara katıldığımız gibi bazen de yurtdışı fuarlarındaki işbirlikçilerimizi ziyaret ederek dünyadaki pastacılık trendlerini ülkemize taşıyıp Türkiye’deki pastacılığın gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Şubat 2013’de dünyanın en önemli gıda fuarlarından birisi olan Dubai’de yapılacak Gulfood 2013 fuarına katılacağız. Performans ve kalitesiyle profesyoneller tarafından her zaman sevilen ve güvenilen bir marka olan Krater, bu fuarda global alanda da kendisine yeni pazarlar yaratmak adına bir fırsat olacaktır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm müşterilerimizi ve tedarikçilerimizi standımıza bekleriz.